Što je to samohipnoza?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on skype
Skype

Samohipnoza ili autohipnoza je hipnotičko stanje koje sami izvodimo. Postupak ili znak za ulazak u to stanje može biti vizualan, može biti riječ ili pokret određenim dijelom tijela.

Najlakši i najdjelotvorniji način ulaska u samohipnozu je da nas prvo terapeut uvede u to stanje (hipnotizira). U tom stanju dobivate neku vrstu osobne šifre za ulazak u samohipnozu po vašoj želji. Obzirom da se ovdje nije riječ o nekom blagom hipnotičkom stanju, već o dubokoj hipnozi, teško je naučiti ovaj pristup preko neke knjige, kao i prikupiti druga popratna znanja.

Glavna prednost samohipnoze je da možete sami postići i do 70 posto promjena i to onih koje su vama bitne i u vremenu kad vi to želite.

Što možete samohipnozom?

Ulaskom u samohipnozu mijenja se frekvencija moždanih valova i u tom stanju smo u mogućnosti biti u direktnoj komunikaciji s našom podsvijesti (zaobilazimo logiku, analitiku, kritiku).

Na ovakav način u kratkom roku možete razriješiti i otpustiti ometajuća stanja (vjerovanja, uvjerenja, navike), a s druge strane usvojiti nova koje će vas pravilno usmjeriti u životu.

Značajna je mogućnost primjene samohipnoze u sportu ili poslovnoj stvarnosti:

Riješite se anksioznosti (treme, straha od poraza, straha od publike, straha od pobjede).

Poboljšajte koncentraciju, motivaciju, vizualizaciju (treninga, meča, utakmice).

Lakše radite na tijelu i spremnosti (izgled, mršavljenje).                                    

JOŠ O HIPNOZI I PRIMJENAMA...

Kontakt

JAVITE SE