Jedna rečenica koja mijenja život

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on skype
Skype

Sezame, otvori se…. – jedna rečenica i šifra koja otključava vrata do nevjerojatnih blaga. Bitna rečenica i nekome je promijenila život.

Koja je to jedna rečenica koja mijenja vaš život?

Brojni govornici (pogotovo motivacijski govornici) koji koriste uvjeravajuće i uzbuđujuće govorne strategije potiču i ujedinjuju pojedince oko polja, oko ideje, oko smjera djelovanja – ili samo oko zabave (“Idemo, ruke goreeee“). U toj masovnoj hipnozi, djelovanje je trenutno i kratkoročno, kao kod scenske hipnoze, bilo da pokreće u bitku, ohrabruje za nastup ili priprema za priznanje nekih istina. Kratkoročno je jer nas “ponese emocija”. To je tada samo misao koja nam se sviđa i koju biramo kao svoju i, još jednom, samo TADA. Kada postaje sada i uvijek? Kada postane vjerovanje… Za razliku od kratkotrajnih motivacijskih govora utemeljnih na svjesnom, voljnom dijelu ličnosti, kroz hipnoterapiju djelujemo da sugestija upućena podsvijesti mijenja vjerovanja.

Saznajte više u audio zapisu uz još poneku riječ o ovoj temi:

JOŠ O HIPNOZI I PRIMJENAMA...

Vražja ovisnost

Kako odrastamo, određena stanja prihvaćamo kao rješenje za situacije koje izazivaju otpor ili napetost. Učimo reagirati na negativne ili stresne događaje na određeni način i taj emocionalni odgovor postaje navika.

Pročitaj članak »
Kontakt

JAVITE SE